Trainingen, Interim & Coaching
Nobtra
Over ons Trainingen Interim opdrachten Coaching

Unieke formule voor Zuid-Holland.

ELLMENTRA en White Collar Boxing hebben de handen ineengeslagen.   

Effectieve communicatie ELLMENTRA is een organisatie dat zich kenmerkt door het praktische karakter. Dit wordt  opgevolgd door op de dagelijkse praktijk toegesneden oefeningen. Hierdoor kunnen deelnemers in een veilige omgeving experimenteren met nieuw gedrag en de effecten daarvan direct ervaren.

White Collar Boxing www.whitecollarboxing.nl  is een organisatie die het boksen voor zakenmensen promoot. Boksen helpt mensen in hun dagelijks leven om te gaan met bepaalde stress, situaties en helpt angst te overwinnen. Daarnaast ziet men meteen het effect van het handelen.

Heeft u medewerker contact met klanten, collega’s en/of medewerkers? Wilt u dat zij meer halen uit hun contacten, zodat zij met meer effect, voldoening en daadwerkelijke resultaten hieruit halen?

Op drie middagen wordt er aandacht besteed aan deze persoonlijke ontwikkeling. Hierbij valt te denken aan zelf (time) management, persoonlijke effectiviteit, effectieve beïnvloeding, balans tussen werk en privé en commerciële (zakelijke) slagvaardigheid. Kortom een aantal zaken waardoor uw medewerker effectiever voor uw organisatie wordt. In ons programma zitten ook  3 online coachmomenten verwerkt.  Tijdens de intervalmomenten tussen de trainingsdagen in,  kan uw medewerker persoonlijke kwesties bespreken met de trainer.

Uniek is ook, dat na afloop van elk trainingsonderdeel een brug wordt geslagen tussen theorie en praktijk door middel van een korte  boksworkshop. Uw medewerker krijgt hierdoor nog meer inzicht in het effect van de opgedane kennis en vaardigheden. Deze persoonlijke effectiviteit wordt dan meteen omgezet in de praktijk, waardoor uw medewerker meteen het effect ziet wat hij doet wanneer hij een bepaalde zet doet.  Dit wordt haarfijn teruggebracht in zijn/haar eigen praktijk. Niemand minder dan Marichelle de Jong (Europees kampioene lichtgewicht boksen) verzorgt deze korte workshop na afloop van de trainingsonderdelen zoals boven genoemd.

ELLMENTRA werkt altijd met kleine groepen (maximaal zes deelnemers), opdat iedere deelnemer volledige aandacht krijgt en zijn persoonlijke leerpunten kan behalen. Voor groep 1 zijn de data: 28 februari, 14 en 28 maart. Voor groep 2 zijn de data: 7 en 21 maart en 4 april. Het maximale aantal deelnemers per groep is zes. Reageer op tijd om teleurstelling te voorkomen. De trainingen vinden plaats in Capelle en Rotterdam.  De laatste korte  boksworskhop wordt afgesloten in de boksring te Rotterdam. Uw investering per deelnemer is voor deze training € 799,-- exclusief BTW, inclusief materiaal, koffie, thee, water en een gezonde smoothie.

Aanmelding kan via het contactenveld van www.ellmentra.nl o.v.v. groep 1 of groep 2.

Klik hier om naar het contacten formulier te gaan

  • TCF
  • Puur Sportief
  • Artra
  • Sociale Dienst Drechtsteden
  • Female Factor
  • Rode Kruis
  • White Collar Boxing
  • Trecens
  • Tenwolde

Volg ons


Facebook Ellmentra Twitter Ellmentra LinkedIn Ellmentra