Trainingen, Interim & Coaching
Nobtra
Over ons Trainingen Interim opdrachten Coaching

Puur Leiderschap met PK

Geplaatst op 22 juni 2016

aankondiging puur leiderschap

 

PUUR LEIDERSCHAP MET PK.

Elly Mensingh (ELLMENTRA) en Yvonne Raaijmakers (Dierenpathie) zijn een samenwerking aangegaan en bieden een nieuwe training aan:

PUUR LEIDERSCHAP MET PK.

PK staat voor Persoonlijke Kracht én PaardenKracht.

Elly Mensingh is trainer in communicatie en coach. Yvonne Raaijmakers is HRprofessional en coach. Beiden zetten zij vanuit hun jarenlange ervaring een diversiteit aan coach- en trainingstechnieken in, waarbij de hulp van paarden (equine assisted coaching) en de natuur deze training uniek maakt.

PUUR LEIDERSCHAP MET PK – voldoening voor jezelf en je team!

Deze training is ontwikkeld voor leidinggevenden, teamleiders en managers die meer vanuit Persoonlijke Kracht hun team coachend willen aansturen. Dat geeft niet alleen voldoening voor jezelf als leidinggevende,maar ook vertrouwen, helderheid, motivatie en betrokkenheid voor je team! Puur leiderschap is één van de voorwaarden in deze tijd voor een effectief en gezond team.

In de training PUUR LEIDERSCHAP MET PK staat je pure leiderschapsontwikkeling centraal: je krijgt inzichten en bewustwording over je Persoonlijke Kracht én je Persoonlijke Kwaliteiten. En daarnaast maken we met die opgedane kennis een vertaalslag naar de dagelijkse praktijk door:

- het ontwikkelen van een inspirerende visie en een heldere strategie;

- het leren stimuleren en coachen van medewerkers;

- het omgaan met bijvoorbeeld weerstand en onzekerheid binnen je team.

 PAARDENKRACHT

Paarden zijn meesters in het kunnen ‘spiegelen’ van gedrag, zeker als het gaat om leiderschap. Om te overleven is puur leiderschap essentieel voor paarden. Ervaren paarden oprechtheid, respect, authenticiteit en congruentie, dan volgen zij hun leider en anders niet.

Paarden kunnen veel inzichten geven, zowel op persoonlijk vlak als op je professioneel functioneren. Ze zullen feilloos je energie oppikken en reageren op je innerlijke boodschap; een paard daagt je uit om puur te zijn tegenover jezelf en anderen. Paarden kunnen ook uitstekend worden ingezet als metafoor. Maar dat kan ook door elementen uit de natuur te gebruiken. Alles in de natuur is in beweging. Door in de natuur te werken beweeg je je buiten je eigen vertrouwde wereld en kun je letterlijk nieuwe wegen inslaan en sta je veel meer open voor nieuwe inzichten en ideeën.


PRAKTISCHE INFO

Persoonlijke intake voorafgaande aan de training en één individuele coachsessie.

Een 3-daagse gevarieerde en uitdagende training op 30 september,28 oktober en 25 november 2016 (ook in-company mogelijk).

Persoonlijke benadering (max 6 personen) door twee professionele trainers/coaches (aangesloten bij NOBCO, EMCC, KREAC).

Locatie: privacy biedende landelijke omgeving van Heenvliet.

Investering € 1.150,00 per persoon exclusief BTW, inclusief materiaal, persoonlijk werkboek, koffie/thee/fris, lunches.

Meer info of aanmelding via het contactenformulier.

 

 

 

Unieke formule voor Zuid-Holland.

Geplaatst op 15 december 2015

ELLMENTRA en White Collar Boxing hebben de handen ineengeslagen.   

Effectieve communicatie

ELLMENTRA is een organisatie dat zich kenmerkt door het praktische karakter. Dit wordt  opgevolgd door op de dagelijkse praktijk toegesneden oefeningen. Hierdoor kunnen deelnemers in een veilige omgeving experimenteren met nieuw gedrag en de effecten daarvan direct ervaren.

White Collar Boxing  www.whitecollarboxing.nl  is een organisatie die het boksen voor zakenmensen promoot. Boksen helpt mensen in hun dagelijks leven om te gaan met bepaalde stress, situaties en helpt angst te overwinnen. Daarnaast ziet men meteen het effect van het handelen.

 

Lees meer

Volg ons


Facebook Ellmentra Twitter Ellmentra LinkedIn Ellmentra